Waar denk jij aan bij het woord duurzaam? Wil je energie reduceren, wil je langer gebruik maken van je meubilair, wil je biologisch eten serveren of duurzaam inkopen? Of allemaal?
Voor iedereen heeft duurzaamheid een andere betekenis. Omdat er zoveel definities de ronde gaan, kun je je energie beter niet verspillen aan het zoeken naar de juiste definities. Beter richt je je op hoe jij er invulling aan wil geven.
Hoe doen andere ondernemers in de buurt dat?
Vier collega Plantage-leden delen hun ervaringen met het verduurzamen van hun inkoop. Op het groene dak van het Zoku Hotel vertellen Liesbeth (Joods Cultureel Kwartier), Reinier (Zoku Hotel), Remi (Borrl Kitchen Deli) en Xander (Restaurant Entrepot) over hun visie en ervaring.
Benieuwd naar hun verhalen? Klik hier voor de eerste video in de Plantage videoserie over inkoop. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via: info@deplantage.amsterdam.
Of praat met collega-ondernemers in de buurt die graag hun ervaringen met je delen; hello@livezoku.com, info@jck.nl, info@borrl.kitchen, info@restaurantentrepot.nl.